Velkommen til Lyst-Club!

Lyst-Club er en spennende datingside for frigjorte par og single. Om du søker swinging, partnerbytte, trekant, orgie, gangbang eller uforpliktende sextreff så finner du likesinnende på Lyst-Club.

For å komme inn på vår side må du være medlem. Det er gratis å opprette en profil.

På Lyst Club finner du over 30.000 profiler, som til sammen har lagt inn over 70.000 bilder. Vi er opptatt av å skape en seriøs side med seriøse profiler. Derfor har vi funksjoner som for eksempel "Profilbekreftelse", hvor profiler som har møttes i virkeligheten kan skrive noen ord om hverandre.

Vi har nå over 4000 profiler som er bekreftet å være ekte, og over 2200 av disse er par-profiler. Vi er også opptatt av det sosiale aspektet som swinging gir. Swingers treff gir rom for å bli kjent med flotte og fordomsfrie mennesker som ønsker å utforske sin seksualitet i en eller annen form.

Siden Lyst Club startet i 2015 har det vært arrangert over 500 swingers fester og swingers reiser. Vi arrangerer 6-8 større eventer i året, og har blant annet faste ukes turer til Gran Canaria, i tillegg har vi hatt weekend treff i Gdansk, Alicante, Oslo og Tønsberg. Alle medlemmene kan også lage egne fester/eventer. Hvis man ikke ønsker å delta på større treff, så kan man legge inn speeddate annonser og søke etter det man ønsker.

Utover dette har flere tatt initiativ til å lage Social-clubs i flere steder i landet. Det finnes Social-club i Bergen, Trondheim, Stavanger og Haugesund. Dette er treff hvor man treffes på by’n for en drink/matbit for å bli kjent med likesinnede. Dette er organiserte mingletreff av ildsjeler boende i disse byene.