Brukervilkår

Velkommen til Lyst-Club. Hvis du fortsetter og går inn på dette nettstedet, godtar du å overholde og følge våre vilkår og betingelser for bruk. Hvis du er uenig med noen deler av disse vilkårene, kan du ikke bruke nettstedet vårt. Aldersgrensen for å opprette medlemskap er 18 år.

Begrepet "nettside", "oss" eller "vi" refererer til eierene av dette nettstedet. Begrepet "bruker" refererer til alle besøkende av dette nettstedet.

Bruk av dette nettstedet er underlagt følgende vilkår:

 • Lyst-Club kan foreta endringer i denne brukeravtalen, eventuelle nye oppdateringer vil bli varslet på registrert epost-addresse til din medlemskonto.
 • Vi fraskriver oss ethvert ansvar for eventuelle skader i den utstrekning det er tillatt ved lov. Bruker samtykker i å ikke legge ut ulovlig innhold på denne nettsiden, og er selv ansvarlig for innholdet på sin egen profil.
 • Lyst-Club er en erotisk orientert nettside hvor du som bruker kan komme i kontakt med likesinnede. Det vil derfor kunne forekomme å finne tekst og bilder med seksuelt innhold, som for noen kan oppfattes støtende.
 • Profilnavn kan ikke henspille på at profilen har noen slags offisiell funksjon på Lyst-Club, eller som på noen annen måte forsøke å forvirre eller villede andre medlemmer. Profilnavn som opplagt vil være svært støtende for mange er heller ikke tillatt.
 • Bilder som lastes opp skal være av brukerene selv, eventuelt av andre samtykkende personer. Lyst-Club kan ikke kontrollere hvilke bilder som brukerene har rettigheter til å vise av andre, derfor vil dette ansvaret ligge hos den som laster opp bildene. Dette gjelder selv om bildet har blitt godkjent av Moderator. Personer som vises på bilder skal ikke være under 18 år, og må på ingen måte bryte med norsk lov.
 • Det er ikke under noen som helst omstendigheter tillatt å laste opp eller poste innlegg på vår side som bryter med Norsk lov. Dersom dette blir oppdaget kan det medføre til at din/deres profil vil bli umiddelbart slettet.
 • Profiler som utøver en krenkende/uetisk oppførsel som feks mobbing, sjikane og trusler vil bli slettet og sperret fra denne nettsiden.
 • Det er ikke tillatt å opprette falske profiler, som eksempelvis kan være en mann som oppretter en dame eller par profil. Profiler som mistenkes for å være falske vil bli kontaktet av Admin og må verifiseres av Admin på Skype med cam. Dersom du nekter å bli verifisert ved mistanke om falsk profil, vil din medlemskonto bli slettet.
 • Brudd på noen av punktene i denne brukeravtalen, vil kunne medføre sletting av innhold på brukers profil. Gjenntatte brudd eller alvorlige brudd vil kunne medføre blokkering av profilen og/ eller politianmeldelse. Ved blokkering av profil vil ikke medlemskapskontingent tilbakebetales.
 • Det er gratis å opprette medlemskap på vår siden, men for VIP medlemskap med fulle rettigheter gjelder følgende priser. 1 måned VIP 99,- . 3 måneder VIP 249,- . 12 måneder VIP 799,-. Alle priser er inkludert mva.

  Angrerett for kjøp av VIP-medlemskapet i Lyst-Club: Du har rett til å angre på kjøp av VIP-medlemskap hos Lyst-Club innen 14 dager fra kjøpsdato eller den dagen du får bekreftelse på kjøpet via e-post. Hvis du ønsker å benytte deg av angreretten, kontakter du kundeservice på lystclub@gmail.com. Du samtykker i at du mister retten til å angre dersom du påbegynner bruken av VIP-medlemskapet før utløpet av angrefristen.

 • Spørsmål vedrørende brukeravtalen eller medlemskap på Lyst-Club kan rettes til lystclub@gmail.com.

  Org.nr: 916120516