Loading...
no
På Lyst Club finner du over 7000 profiler, som til sammen har lagt inn over 10.000 bilder. Vi er opptatt av å skape en seriøs side med profiler som er de man utgir seg for å være. Derfor har vi funksjoner som for eksempel "Profilbekreftelse", hvor profiler som har møttes i virkeligheten kan skrive noen ord om hverandre. Vi nærmer oss nå 1000 profiler som er bekreftet å være ekte, og over 500 av disse er par-profiler.
Vi er også opptatt av det sosiale aspektet som swinging gir. Swingers treff gir rom for å bli kjent med flotte og fordomsfrie mennesker som ønsker å utforske sin seksualitet i en eller annen form. Siden Lyst Club startet i 2015 har det vært arrangert over 100 swingers fester og swingers reiser. Vi arrangerer 6-8 større eventer i året, og har blant annet faste turer til Gdansk og Gran Canaria, i tillegg til flere weekend treff i Oslo på VIP-room. Alle medlemmene kan også lage egne fester. Hvis man ikke ønsker å delta på større treff, så kan man legge inn speeddate annonser og søke etter det man ønsker.
HVEM ER LYST-CLUB FOR

Lyst-Club er et fordomsfritt sted for par og single som søker likesinnede for sextreff. Lyst-Club er en seriøs side hvor swinging og partnerbytte er akseptert. Siden har fokus på treff for både single av begge kjønn samt par.

SAMARBEIDSPARTNERE

Lyst-Club samarbeider med Vip Room swingersclub og med Erotikknett. VIPROOM er en swingersclub lokalisert i Oslo og Erotikknett er en leverandør av erotiske leketøy.


SWINGERSGUIDEN

Swingersguiden har mange bra artikler som gir mye god og nyttig informasjon når det gjelder tips både for par og single. Enten det gjelder swinging, partnerbytte eller klubb-besøk så finner du mye nyttig informasjon der.

Passord beskyttet bilde.
Passord beskyttet bilde.
Passord beskyttet bilde.